16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 16 листопада 2021

    16 листопада в головній адмінбудівлі краю відбулося підписання Угод про наміри між Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», Волинською обласною державною адміністрацією та десятьма громадами-партнерами Проєкту в області, серед яких три районних - Зимнівська, Локачинська і Володимир-Волинська. На заході були присутні перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко, керівник Проєкту Габріель Абрагам, регіональний директор Проєкту Владислав Синицький, керівник Волинського регіонального офісу Проєкту «ГОВЕРЛА» Ірина Бойко та голови громад-партнерів Проєкту.

    Вівторок, 16 листопада 2021 16:55

    12 фактів про Другий Зимовий похід

    У листопаді–грудні цього року виповнюється 100 років Другого Зимового походу Армії Української Народної Республіки – останньої спроби збройним шляхом повернути втрачену державність. Водночас Україна вшановуватиме вояків Армії УНР, розстріляних біля містечка Базар.Інститут національної пам’яті зібрав 12 фактів про передумови, початок і перебіг походу.

    16 листопада працівники поліції та Держпродспоживслужби Локачинської територіальної громади Володимир-Волинського району проводять спільні рейди на дотримання протиепідемічних вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки.

    16 листопада із професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку вітали представників галузі. Перший заступник голови РДА Віктор Сапожніков з цієї нагоди відвідав колектив телеканалу «СТН» ТзОВ «Нововолинське ТТІ» (головна редакторка Вікторія Андрійчук), а заступник голови Віктор Фіщук передав вітання колективу агенції телевізійного мовлення «Володимир» (директор Роман Депа) в особі телеоператора Вадима Музичука.

    Щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19 українці незабаром зможуть отримати від держави 1 тис. грн. «Це підтримка тих сфер, які постраждали від карантину більше за інших, а саме: це креативний, спортивний і транспортний сектори економіки. Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе одержати одну тисячу гривень. Швидко й зручно – через додаток «Дія», – розповів Глава держави у відеозверненні до громадян України. https://www.youtube.com/watch?v=oK57U47_hDU

    15 листопада голова райдержадміністрації Юрій Лобач відвідав центр інформації, де особисто взяв участь у консультуванні громадян з приводу можливостей отримання сертифікату про вакцинацію на порталі «Дія». Як повідомила консультантка центру – головна спеціалістка відділу цифрової трансформації РДА Наталія Католик, протягом дня люди звертаються з різноманітними питаннями та проханнями.

    Вівторок, 16 листопада 2021 10:13

    Допомога по утриманню дитини на Гіді

    На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг: https://thedigital.gov.ua/news/dopomoga-po-utrimannyu-ditini-na-gidi

    15 листопада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віктор Сапожнікова відбулось засідання робочої групи з питань внутрішнього контролю у структурних підрозділах РДА. На початку роботи завідувачка сектору внутрішнього аудиту Тетяна Стасюк ознайомила учасників засідання із текстом аудиторського звіту, який був проведений в установі та охоплював 2019-2021 роки.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua