Версія для друку
Середа, 31 серпня 2022 17:51

Голова Волинської обласної військової адміністрації проінспектував ТМО Володимира

  30 серпня з робочим візитом  у Володимир-Волинський  район  завітав голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко. На зустрічі також були присутні заступниця голови ОВА Мирослава Якимчук, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, міський голова Ігор Пальонка, депутати міської ради

Щороку амбулаторну допомогу у Володимирській лікарні отримують біля 150 тисяч жителів району, стаціонарну допомогу – біля 9 тисяч, та проводиться понад півтори тисячі оперативних втручань. До того ж, з початку війни в медзакладі пролікували більше 600 військовослужбовців.

Нещодавно тут завершили ремонт реанімаційного та діагностичного відділень, а також відремонтували та облаштували укриття.

До слова, у лікарняному сховищі обладнали операційний та реанімаційний блоки. За потреби тут можна розмістити понад 50 пацієнтів одночасно. Також в укритті створено кількамісячний резерв медикаментів.

Приємно відзначити, що за два роки лікарня значно збільшила свої потужності. Установа достатньо оснащена сучасною дороговартісною апаратурою: ультразвуковими апаратами, рентгенологічними апаратами, лабораторним обладнанням, дихальною та слідкуючою апаратурою, апаратами для проведення ендоскопічних втручань.

Для цього залучали фінансування з державного та місцевого бюджетів. Окрім того, в модернізацію вкладали й власні кошти установи, отримані згідно договорів із НСЗУ. Завдяки цим коштам відремонтовано та обладнано операційний блок (4 млн грн).

Заклад не зупиняється на досягнутому. У планах – добудова і завершення ремонту на першому поверсі, де буде приймальне діагностичне відділення, а також купівля ангіографу.

Переглядів 7989

Галерея зображень