Версія для друку
Четвер, 11 листопада 2021 08:45

Шацький край не менш гарний і восени: відео відремонтованої дороги, що веде до мальовничого краю лісів та озер

На ВІДЕО – відремонтована 26-кілометрова ділянка автошляху Т-03-02 між селами Піща та Положеве Ковельського району, відзнята у розпал осені з висоти пташиного польоту. Зокрема, дорога, що веде до одного з найвідоміших в області літнього туристичного магніту, – озера Світязь. https://www.facebook.com/voladm.gov.ua/videos/425121642423351

«Відзняті відеокадри – доказ того, яка прекрасна Волинь в усі пори року. Аби мальовничий край лісів та озер став доступніший та зручніший, вперше за пів століття відбувається масштабне відновлення дорожньої інфраструктури Шацького краю у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - зазначив на сторінці у Facebook голова ОДА Юрій Погуляйко.

Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – найдовших автошлях державного значення, що пролягає територією області.

З майже 180 км шляху верхній шар нового дорожнього покриття влаштували на ділянках протяжністю 55,5 кілометрів, ще близько 2 кілометри – з новим асфальтом у вирівнюючому шарі. Ремонтом охоплені маршрути за напрямками до двох туристичних «родзинок» Волині. До Шацьких озер і їхньої перлини – Світязя ремонтують 45,5 км дороги на ділянці від початку шляху в селі Піща до Любомля. Водночас ремонтують 12 км цієї дороги у напрямку Зимненського монастиря.

У відеоролику – відновлений відтинок цього шляху, що пролягає Шацьким національним природним парком.

Переглядів 3716