Версія для друку
Середа, 10 листопада 2021 15:03

Збирають пропозиції щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів

Зниження регуляторного навантаження є частиною стратегічного курсу у сфері економічної безпеки, запровадженого Президентом України. Указами Володимира Зеленського «Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції» та  «Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави» Кабінету Міністрів України поставлено завдання щодо проведення дерегуляції господарської діяльності.

Відповідно до підпункту 1 пункту 5 Положення про міжвідомчу робочу групу з питань дерегуляції господарської діяльності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 року № 925, робоча група має право отримувати в установленому порядку від центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань.

Надати пропозиції щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України або центральних органів виконавчої влади можна до 15.11.2021 за формою:

№ п/п

Дата та номер

документа

Вид документа (постанова КМУ/наказ ОВВ (найменування ОВВ))

Назва документа Підстави для

скасування (коротке

обгрунтування)

       

Інформацію надсилати на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: (044) 239-76-09

Переглядів 3330