Версія для друку
Неділя, 26 вересня 2021 14:39

Зустрічає фестиваль дорогих гостей

Із віншувань від гостей з області та району розпочалась програма районного фестивалю «Український коровай-сузір’я».  На головну сцену були запрошені організатори цього пишного дійства – голова районної державної адміністрації Юрій Лобач, голова райради Віктор Хиць, очільники одинадцяти територіальних громад району.

«Сьогодні ми можемо з упевненістю сказати, що цей фестивалю став об’єднавчим для усього великого Володимир-Волинського району. Дякую усім головам громад, працівникам культури, які долучились до створення свята. Можу ствердно сказати, що фестиваль, який уже вчотирнадцяте проходить на Володимирщині, буде й надалі. Низький уклін коровайницям, які представили на свято свої неповторні витвори, дякую спонсорам за допомогу. Приємно, що наше районне свято відвідали почесні гості, що стільки людей прийшли подивитись на дійство. Гарного усім відпочинку, слава нашому району, слава Україні!», - сказав у вітальному слові голова РДА Юрій Лобач.

Лунали щирі вітання усім учасникам і глядачам фестивалю від голови райради Віктора Хиця, депутата облради Григорія Пустовіта, начальника управління агропромислового розвитку ОДА Віталія Горбенка, генерального спонсора фестивалю, директора ТзОВ «П’ятидні» Валерія Діброви, міського голови Ігоря Пальонки, помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча, Зимніського сільського голови В’ячеслава Католика. А голова Луцької РДА Володимир Кец привіз і передав на фестивальну виставку коровай зі свого району.

У вирі святкових подій згадали й тих, завдяки кому можемо проводити фестиваль під мирним небом – до символічної могили борцям за волу України було покладено кошики з квітами.

Переглядів 4237

Галерея зображень